Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

Valpreventie

 

Cursus ‘In Balans’

Veel mensen willen graag thuis blijven wonen. Bekend is echter dat ouderen vaker neigen te vallen. Dit kan helaas ernstige gevolgen hebben waardoor u niet meer thuis kunt wonen. U kunt hieraan iets doen met de cursus ‘In Balans’. Deze cursus houdt u stevig op de been.

Oefeningen om evenwicht te verbeteren
U krijgt tijdens de cursus tips en oefeningen zodat de kans op vallen kleiner wordt. Ook leert u om uw evenwicht  te verbeteren. Hierdoor gaat u steviger op uw benen staan en verbeterd uw lopen. Ook  neemt uw zelfvertrouwen toe

 

Meer info: www.oefentherapeut-roermond.nl

Deel op Facebook
Please reload