Wel.kom Roermond | voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben

Wel.kom Roermond zet zich in voor álle inwoners van de gemeente Roermond, en in het bijzonder voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Dus voor iedereen die wat ondersteuning kan gebruiken op het gebied van welzijn.

 

Omdat ieder individu uniek is, proberen wij – binnen ons takenpakket en de gestelde kaders – zoveel mogelijk maatwerk te leveren en verbindingen te leggen tussen ‘groepen’ mensen. Ons belangrijkste doel hierbij is een leefbare samenleving voor en door iedereen. Ook voor kleine klusjes biedt de klussendienst van Wel.kom de helpende hand.

 

De werkgroep Goed Ouder Worden, heeft voor 2020 een programmaboekje samengesteld met allerlei lezingen. Voor elk wat wils. Deze activiteiten kunnen door ouderenverenigingen en organisaties aangevraagd worden.

 

Het programmaboekje is hier in te zien en te downloaden.

 

Groepen / verengingen die een lezing willen aanvragen, kunnen dit doen via Julia Aipassa.

Ze is bereikbaar via T 06 52562895 of E j.aipassa@welkom.nu

 

 

 

Meer info: Wel.kom Roermond

 

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point