Seniorenvereniging Kapel in't Zand


Geraniums zijn mooi, maar blijf er niet achter zitten!

Doe mee met de activiteiten van de Seniorenvereniging Kapel in ’t Zand!

Seniorenvereniging Kapel in ’t Zand organiseert gezellige activiteiten voor alle senioren! Iedere vrijdagmiddag, vanaf 13.30 uur is er soos in het Gemeenschapshuis ’t Sjoolpaad, Schoolpad 55, Roermond. U kunt er bridgen en kienen, of gewoon even bijpraten bij een kopje koffie. Iedere maand is er een leuke activiteit, vaak in samenwerking met andere organisaties.

Er worden creatieve middagen georganiseerd en inleidingen over actuele thema’s verzorgd. Verder zijn er excursies naar interessante plekken in de buurt, zoals het Emmausproject in Swalmen. Ook is er een speciale Limburgse Seniorenlunch, dit keer bij de Gitstappermolen. Ieder jaar is er een uitstapje met de bus naar een mooie locatie in Limburg, nu met de bestemming: de L1 Studio in Maastricht. In de maand augustus organiseert de vereniging een Jeu de Boules competitie in samenwerking met wijkbewoners. Eind september start op de vrijdagmiddag weer een speciale Dialectcursus voor Senioren, in samenwerking met Veldeke-Remunj. Is er iets voor u bij?

Voor slechts € 15,- per jaar bent u lid. Bij het gemeenschapshuis is parkeren gratis en er is altijd plaats.

Uiteraard is het goed toegankelijk voor mindervaliden en zijn de overige voorzieningen op hen afgestemd.

Neem contact op voor meer informatie met bestuurslid Els Papen, tel. 0475- 404067

of mail: info@seniorenverenigingkapelinhetzand.nl

Zie ook: de website van seniorenvereniging Kapel in 't zand