't Paradies | ontmoetingscentrum


In hartje Roermond, aan de rand van het Munsterplein, ligt ’t Paradies; hèt ontmoetingscentrum voor jonge en oudere senioren uit Roermond en omstreken.

’t Paradies is een bruisend multifunctioneel centrum met een scala aan activiteiten en waar verschillende generaties senioren elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Dat maakt het ontmoetingscentrum zo bijzonder.

Naast tal van interessante activiteiten kunt u workshops bezoeken en leerzame en aantrekkelijke cursussen volgen. Maar u bent natuurlijk ook welkom om de krant of een tijdschrift te lezen, met een vers kopje koffie of thee en appelgebak.

Info:paradiesroermond.nl

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point