Valpreventie


Cursus ‘In Balans’

Veel mensen willen graag thuis blijven wonen. Bekend is echter dat ouderen vaker neigen te vallen. Dit kan helaas ernstige gevolgen hebben waardoor u niet meer thuis kunt wonen. U kunt hieraan iets doen met de cursus ‘In Balans’. Deze cursus houdt u stevig op de been.

Oefeningen om evenwicht te verbeteren U krijgt tijdens de cursus tips en oefeningen zodat de kans op vallen kleiner wordt. Ook leert u om uw evenwicht te verbeteren. Hierdoor gaat u steviger op uw benen staan en verbeterd uw lopen. Ook neemt uw zelfvertrouwen toe

Meer info: www.oefentherapeut-roermond.nl

Zie ook de uitgebreide info: Valpreventie bij ouderen

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point