Kunzklup Remunj

Vrij werken in het Witte Kerkje Roermond

 

Loop gerust eens vrijblijvend binnen.

 

In 2019 hebben we 7 ontmoetingen.

 

Iedereen neemt zijn eigen spullen mee, sommige mensen schilderen, de ander maakt sieraden, vilten, kaarten maken breien kleuren enz.

 

Het gaat ook om het sociale contact gezellig bij elkaar komen.

 

De kosten zijn per keer € 5,- (óók als je niet kan) om de kosten te dekken voor de huur. Een keer per jaar gaan we ook gezamenlijk iets leuks doen.

 

Info: Petra Cox  

Mail: cleopetra59@hotmail.com

Locatie: Voorstad Sint Jacob 72, Roermond

 

Wanneer: Voor 2020 zijn de volgende data gepland:

   4 januari

 15 februari

 28 maart

 25 april

 23 mei

 20 juni

 19 september

 24 oktober

 28 november

 12 december

 

Huisregels Kunzklup Remunj

 

Actueel

Deelnemen aan de Kunzklup voor het beoefenen van een ambachtelijke hobby is mogelijk voor mensen die hier plezier aan beleven. Na succesvolle jaren met gemiddeld een twintigtal deelnemers beleeft Kunzklup Remunj  sinds de oprichting in 2017 het vierde jaar in 2020. Hierin hebben ook activiteiten buiten ontmoetingsplaats Het Witte Kerkje plaats gevonden, zoals maskers maken voor Vastelaoves Villaasj en Open Huis tijdens drie weekenden in april 2019. In 2020 zal door de Kunzklup op creatieve wijze worden meegewerkt aan de viering van 800 jaar Munsterkerk.

 

Benaming en Beleving

De Z in de dialect benaming is een knipoog naar de hogere kunsten. Men praat, inspireert en helpt elkaar onderling. De groep maakt het onderling gezellig en ondersteunend.

 

Verkenning

U kunt vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een van de bijeenkomsten in Het Witte Kerkje. In 2020 zijn deze uitgebreid van zeven tot tien keer per jaar. Deze duren van 10.30 uur tot 16.30 uur. Bij aanmelding worden de adresgegevens genoteerd en in een ledenbestand opgenomen. Daarna ontvangt de deelnemer nadere informatie over de bijeenkomsten, waarbij creatief bezig zijn in een gezellige sfeer het doel is. Er is een groot scala van mogelijkheden, zoals tekenen, schilderen, textiele werkvormen, keramiek, papierkunst, boeken schrijven, sieraden maken, kleuren en houtbewerken.

 

Betaling

De Kunzklup is laagdrempelig en kost het vaststaande bedrag van €50 in totaal per kalenderjaar ofwel €5,- per keer, te voldoen voor aanvang van elke bijeenkomst. Hiervoor liggen een map met namen en data alsook een kistje gereed op de balie van Het Witte Kerkje. De periode waarin activiteiten plaatsvinden, loopt van 1 januari tot 31 december.

Consumpties als koffie, thee en frisdrank kosten in Het Witte Kerkje €1.75, contant te voldoen. Deelnemers zijn er vrij in om hun eigen lunch en drinken mee te nemen.

Het retourneren, geheel- of gedeeltelijk, van de deelnemersbijdrage, bijv. door ziekte, ongeval, vakantie of voortijdige beëindiging van het lidmaatschap, is niet mogelijk.

Bij afwezigheid dient hiervan tijdig melding gemaakt te worden.

 

Taken

Van de initiatiefnemers is Gerard Nizet tijdens de bijeenkomsten de toezicht houdende beheerder. Marianne Wulms – Hovens is de contactpersoon voor het registreren van administratieve gegevens alsook deels voor PR.

Materialen en tafels worden na gebruik door de deelnemers schoon gemaakt. Overtollige materialen en afval worden direct opgeruimd. Voltooide werkstukken worden na de bijeenkomst meegenomen.

 

Het motto van Kunzklup Remunj is: ‘veur alles waat se wils make’.

 

 

 

 

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point