Onder Anderen


Onder Anderen (O.A.) is de naam van de ontmoetingsactiviteit die plaatsvindt bij de Graasj samen met Maatje Op Maat (Stichting Wel.kom).


O.A. is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje en contact met anderen. In het project Maatje op Maat geven vrijwilligers één-op-één begeleiding, aandacht en ondersteuning aan mensen voor wie het hebben van sociale contacten niet vanzelfsprekend en soms zelfs moeilijk is.


Meer info: maatjeopmaatroermond.nl of 0475-345140 (ma – vrij tussen 9.00 en 12.00 uur)


O.A. vindt één keer in de twee weken plaats op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Graasj. Men mag ook (half)uurtje aanschuiven. De consumptieprijs bedraagt € 1,00 voor een kopje koffie/thee of fris uit de kannen. (uiteraard alleen tijdens de O.A.-activiteit). Wilt u iets anders drinken, dan gelden de normale tarieven van de Graasj. De Graasj is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en ook is er een bushalte dichtbij. Bij elke activiteit zijn steeds 2 vrijwilligers aanwezig om de bezoekers te ontvangen en een praatje te maken.