Aquarelleren

 

Een van de vele activiteiten in 't Paradies is het schilderen of aquarelleren.Loop eens vrijblijvend binnen op donderdag of vrijdag bij 't Paradies, Munsterstraat 61, Roermond en zie wat het u bieden kan.

Op donderdagmiddag is er een schilderclub met 2 personen als begeleider,m.n. de heren Wiel Brouns en Frans Beckers.Zij werken op basis van acryl-verf, en men kan er ook aquarelleren. De tijden zijn van 13.30 – 16.00 uur.Deze groep start weer midden september 2018 en gaat dan tot medio april/mei 2019 door.

Op vrijdagochtend is er geen docent en weet men als groep elkaar te inspireren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.Zij werken op basis van aquarelleren.De tijden zijn van ‘s ochtends 9.30 – 12.00 uur.Per half jaar is een schilderseizoen m.n.v. jan. t/m juni  en meestal van 1 sept. t/m december.

Op vrijdagmiddag is er een schilderclub aquarelleren.De tijden zijn van 13.30 – 16.00 uur.De begeleidster is mevr. Nelita Lelyveld .Per half jaar is een schilderseizoen m.n. van jan. t/m. juni en van sept. t/m december.De kosten voor deelname worden betaald op basis van de cursus duur zoals boven aangegeven, en dat komt neer op € 3,-  per ochtend of middag en worden via een machtigingsformulier geïnd. Aanmelden kan bij mevr. Mary Schilders tel. 0475-470047

Zie: paradiesroermond          Zie ook: cursus tekenen/schilderen

    

 

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point