Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

ANWB AutoMaatje Roermond

 

 

ANWB AutoMaatje Roermond

 

ANWB AutoMaatje Roermond is een samenwerking tussen de gemeente Roermond, Wel.kom Roermond, de ANWB en veel enthousiaste vrijwilligers uit Roermond. ANWB AutoMaatje is opgericht in december 2016 en op dit moment actief in 46 gemeenten in Nederland. Eind 2019 zal ANWB AutoMaatje landelijk in meer dan 75 gemeenten actief zijn.

 

Hoe werkt het?

 

Wie gebruik wil maken van ANWB AutoMaatje Roermond belt uiterlijk twee werkdagen van tevoren met ANWB AutoMaatje Roermond via 0475 345140*. De medewerker van Wel.kom koppelt de deelnemer aan een van de beschikbare vrijwilligers in de buurt en vertelt wat het ongeveer gaat kosten. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers. Kosten bedragen € 0,30 per kilometer.

 

Vrijwilliger of deelnemer worden?

 

Inwoners van Roermond die graag deelnemer of vrijwilliger willen worden bij ANWB AutoMaatje Roermond kunnen contact opnemen met Wel.kom Roermond  

 

Deel op Facebook
Please reload