Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

ANWB AutoMaatje Roermond

 

 

 

ANWB AutoMaatje Roermond

Even boodschappen doen of een partner in het verzorgingstehuis bezoeken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met AutoMaatje wil de ANWB samen met welzijnsinstelling Wel.kom en vrijwilligers mensen helpen mobiel en actief te blijven.

 

Tegen een kleine onkostenvergoeding rijden vrijwilligers uit de buurt je met hun eigen auto.

 

Hoe werkt het?

Wie gebruik wil maken van ANWB AutoMaatje Roermond belt uiterlijk twee werkdagen van tevoren met ANWB AutoMaatje Roermond via 0475 345140*.op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur. De medewerker van Wel.kom koppelt de deelnemer aan een van de beschikbare vrijwilligers in de buurt en vertelt wat het ongeveer gaat kosten. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers. Kosten bedragen € 0,30 per kilometer.

 

Vrijwilliger of deelnemer worden?

Inwoners van Roermond die graag vrijwilliger willen worden bij ANWB AutoMaatje Roermond kunnen contact opnemen met Wel.kom Roermond  

 

Deel op Facebook
Please reload