Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

1 dec | Open dag: "Nooit te oud?!"

 

Op zondag 1 december organiseert  "Nooit Te Oud?!" j van 14.00 tot 17.00 uur een Open Dag in het Harmonie Paviljoen en het naastgelegen wijkgebouw De Vlonder.

 

‘Nooit Te Oud?!’ is een samenwerking van ECI cultuurfabriek, Welzijnsorganisatie Wel.kom, de Koninklijke Harmonie Roermond en de gemeente Roermond. In 2019 en 2020 bieden wij verschillende creatieve activiteiten (muziek, toneel en beeldend) voor iedereen van 55 jaar en ouder in de gemeente Roermond. Wij nodigen jou van harte uit om tijdens onze Open Dag te komen proeven aan ons veelzijdige aanbod. 

 

Wil je graag (opnieuw) een muziekinstrument bespelen, meezingen in een koor, leren hoe je een verhaal kunt vertellen of een amulet maken van serpentijn? Deze zondag kan het allemaal! Middels verschillende workshops kun je jouw talenten (her)ontdekken en erachter komen welke cursus bij jou past. Ook zijn er diverse optredens, waarin een speciale rol is weggelegd voor cursisten van het afgelopen jaar. Zo laten de enthousiaste deelnemers van onze blazers- en koorklassen in twee miniconcerten horen wat ze hebben geleerd. Deze performances worden omlijst door een (muzikaal) nevenprogramma.

 

 

 

Naast de workshops en optredens is er deze middag nóg van alles te zien en te doen. Maak een rondje langs de informatiemarkt en ontdek welke cursussen binnenkort gaan starten. Prikkel je geest bij de expositie met kunstwerken van onze cursisten tekenen en

schilderen. Of laat je verwonderen door een filmopname van 'De vissen komen, mild'; een heuse toneelvoorstelling, gespeeld en gezongen door onze eerste toneelcursisten. 


Daarna eventjes bijkomen van alles? Geen probleem, wij voorzien jou graag van een lekkere kop koffie.

 

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op onze Open Dag op zondag 1 december van 14.00 tot 17.00 uur

 

Locatie: Harmoniepaviljoen en wijkgebouw De Vlonder.

Adres: Florasingel 38-40, 6043 WD Roermond


Met vriendelijke groet,


Team Nooit Te Oud?!

 

Deel op Facebook
Please reload