Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

26 dec | KRM viert Kerst in de Munsterkerk

 

 

Op Tweede Kerstdag om 15.00 uur verzorgt het Koninklijk Roermonds Mannenkoor een kerstconcert in de Munsterkerk.

 

Het programma is internationaal, met o.a. The Prayer, Cantique de Noël, Stille Nacht van Franz Gruber, We wish you a Merry Christmas, de Russisch-Orthodoxe kerkliederen Tebe poem van P. Dinev en Slava v vysnich Bogu, het Italiaanse Dormi, Fili, en het Sloveense Rajske Strune.

 

U bent gratis welkom om religie en muziek met elkaar te verbinden! Het concert staat onder leiding van dirigent John Gerits. Het Belgische Michel Pieters Vioolensemble zorgt voor de begeleiding van het KRM, samen met de pianist Leon Dijkstra.  

 

Het KRM, opgericht in 1880, is een regionaal mannenkoor. Het staat onder leiding van John Gerits, telt 70 zingende leden en groeit nog steeds. Het manifesteert zich met een veelzijdig repertoire, waaronder operakoren, filmmuziek, musicals en volksliederen. Zie verder:  www.roermonds-mannenkoor.nl

 

 

 

 

Deel op Facebook
Please reload