IVN (natuur)cursussen

 

Volg een cursus bij IVN en begrijp meer van je omgeving, beleef de natuur intenser en geniet meer van buiten zijn. IVN is de grootste aanbieder van natuurcursussen in Nederland. Sinds de oprichting van IVN in 1960 zijn meer dan 16.000 IVN Natuurgidsen opgeleid en hebben nog veel meer mensen deelgenomen aan andere natuurcursussen.

Bij IVN kun je twee soorten cursussen volgen. Cursussen waarin je je eigen kennis van de natuur vergroot, en cursussen waarin je leert hoe je ánderen betrekt bij de natuur. In alle cursussen is veel aandacht voor het buiten beleven en ontdekken van de natuur.

Meer info: IVN cursussen

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point