Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

28 jan | Living lab en eHealth belevingsevenement

 

Tijdens de Nationale eHealthweek organiseren Gilde Opleidingen Zorgtechnologie, Living Lab in samenwerking met De Zorggroep een eHealth belevingsevenement.  

 

Het evenement staat in het teken van Zien, doen en ervaren. Bezoekers maken op een leuke manier kennis met slimme en mooie innovatieve producten.

 

‘eHealth’ is een breed begrip, dus ook niet-digitale, slimme oplossingen die bijdragen aan goede, warme zorg en zo lang mogelijk gezond, zelfstandig leven zijn welkom. Daarmee leggen we de focus ook op welzijn, positieve gezondheid en preventie.

 

Het belevingsevenement vindt plaats op:

 

28 januari 2020 van 10.00 – 16.00 uur in Roermond locatie Gilde Opleidingen, Kerkeveldlaan 1. Om 10.30 uur zal dit evenement officieel geopend worden door Marianne Smitsmans.

 

Kortom:

- Cliënten en hun mantelzorgers, (zorg)medewerkers, vrijwilligers, studenten, partners en andere belangstellenden krijgen een beeld van de mogelijkheden die zorginnovatie biedt.

- Iedereen is van harte welkom.

Deel op Facebook
Please reload