Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

4 feb | Lezing over oorlogsslachtoffers begraven op 't Oude Kerkhof.

 

Op dinsdag 4 februari aanstaande geeft John Vaessen, auteur van het boek 'Dood, maar niet vergeten'. Graven en grafkelders op 'den Aje Kirkhaof' in Roermond' in het kader van 75 jaar bevrijding van Roermond een presentatie over oorlogsslachtoffers die begraven zijn of begraven geweest zijn op het Oude Kerkhof.

 

Het betreft laatste rustplaatsen van verzetsstrijders, geallieerden, gefusilleerden en slachtoffers ten gevolge van evacuatie en bombardementen. Speciale aandacht zal er zijn voor de slachtoffers die vielen bij de beschieting van een evacuatietrein op 8 februari 1945 bij het Duitse Wesel. De presentatie vindt plaats in 't Paradies en begint om 14.00 uur. De toegang bedraagt drie euro.

Deel op Facebook
Please reload