Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

4, 11, 18 februari | Gratis Koorscholing door KRM

 

Eén- of liever vierstemmig zingen bij KRM? 

 

Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor heeft 2019 afgesloten met een succesvol Popconcert en een internationaal Kerstconcert ter gelegenheid van 800 jaar Munsterkerk.

 

Het nieuwe jaar is ingeluid met het traditionele Champagne-Concert in De Oranjerie. Het popconcert heeft een aantal nieuwe zangers opgeleverd, die gratis koorscholing krijgen aangeboden, te weten op 4, 11, 18 februari en 3, 10, 17, 24 en 31 maart 2020. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zingen vrolijk maakt en veel positieve bijwerkingen heeft. Tijdens het zingen maakt je lichaam endorfine aan en cortisol, die je een gelukzalig gevoel geven, een kick dus! 

 

Wil je ook aan de gratis koorscholing meedoen? Kom dan op vermelde dinsdagavonden van 19.00 tot 19.45 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond. Na afloop van de scholing krijg je een buddy om je verder wegwijs te maken in het koor. Er is geen leeftijdsgrens, de dirigent beoordeelt of je stem geschikt is voor koorzingen. Meer inlichtingen bij Dhr Will Selen: 06-52456910. Aanmelden: Will.Selen@roermonds-mannenkoor.nl

 

Om te zien of het KRM iets voor je is ben je altijd welkom tijdens een repetitie: iedere dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur in Café-zaal De Ster, Roermond.

 

Het KRM zingt een veelzijdig repertoire, waaronder operakoren, filmmuziek, musicals, volksliederen, Irish traditionals en spirituals. En met arrangementen van popsongs. Ook geestelijke muziek staat op het programma, en niet te vergeten: Limburgse medleys.

 

Tot zings in februari! Zie verder: www.roermonds-mannenkoor.nl

Deel op Facebook
Please reload