Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

23 feb | Maasniel: Parade van de Vastelaoves Villaasj

 

 

Op 23 februari is de 3e editie van de Vastelaoves Villaasj. Met ook dit keer de Parade. Dit is het hart van de Vastelaoves Villaasj. We leggen de loper uit voor iedereen die een vastelaoves-act wil doen. Iedereen kan meedoen. Als einzelgänger, duo of als groep. De Raadhuisstraat is je decor en ook meteen je podium. Je loopt door de straat en je speelt het vastelaovesspel.

Je weet wel, gewoon gekkigheid maken met het publiek, zoals dat alleen met de vastelaovend kan. 

 

De Parade maakt de Vastelaoves Villaasj uniek. Een traditionele optocht is zo voorbij, maar de Parade blijft de hele middag in de Vastelaoves Villaasj. En dat betekent bewondering en verwondering over jouw creatie. En een mooie interactie met de bezoekers van de Vastelaoves Villaasj. En wie weet word jij het Parade Paerd van 2020. En voor de jeugd is dit het Troetel Paerd 2020. Je kunt je aanmelden via programma@vastelaovesvillaasj.nl

 

 

Deel op Facebook
Please reload