Bibliorura | Boekendienst aan huis.


Kunt u niet meer zelf naar de Bibliotheek komen, vanwege hoge leeftijd, langdurige ziekte of handicap? En wilt u toch blijven genieten van onze uitgebreide collectie? Dan kunt u als inwoner van de Gemeente Roermond gebruik maken van de Boekendienst aan Huis van de Bibliotheek Bibliorura. Voor iets meer dan € 4,00 per maand komt een vrijwilliger de boeken bij u thuis bezorgen.

De Boekendienst aan huis is voor iedereen die: • niet zelf naar de bibliotheek kan komen, vanwege hoge leeftijd, langdurige ziekte, handicap • in de gemeente Roermond woont

Hoe kunt u zich aanmelden?

Stuur een bericht naar lumeij@bibliorura.nl om te laten weten dat u interesse heeft. Zij zal daarna contact met u opnemen, om te bezien of u in aanmerking komt voor de dienstverlening. U kunt haar natuurlijk ook telefonisch bereiken op nummer 0475-519000 (tijdens openingstijden van de Bibliotheek Bibliorura, locatie Roermond).

Wat kunt u lenen?

De bibliotheek heeft een ruime keuze aan (ont)spannende en literaire romans en informatieve boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. De romans zijn ook verkrijgbaar met extra grote letters. Ook bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectie luisterboeken. De boeken worden voor drie weken aan u uitgeleend. Heeft u de boeken nog niet uitgelezen en wilt u ze houden voor nog een periode van drie weken dan dient u dit tijdens het bezoek van de vrijwilliger te melden.

Meer informatie: Bibliorura

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point