Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point

23 t/m 26 apr | Gaat niet door! Speelgroep Gelre jubileumvoorstelling "De Naas"

Deze voorstellingen gaan niet door! 

Jubileum voorstelling 75 jaar Speelgroep Gelre

 

Een theaterbewerking van “Cyrano de Bergerac”, de zeventiende-eeuwse held uit Edmond Rostands gelijknamige komedie uit 1897, vertaald in ’t Remunjs dialekt door Ignace en Charlotte Ruijs. Onder regie van Geerte Schmitz.

 

Cyrano, even rap van tong als vaardig met zijn rapier; een ongebonden geest en een zinderende verschijning. Maar zijn gezicht wordt ontsierd door zijn enorme neus. Zijn lelijkheid weerhoudt hem ervan zijn liefde te bekennen aan de mooie Roxane.

 

Als zij echter verliefd wordt op de knappe, maar verbaal onhandige cadet Christian, sluit Cyrano een bondgenootschap met zijn rivaal: Cyrano zal hem teksten leveren ten behoeve van gesprekken met en brieven aan Roxane en – al weet zij niets van deze intrige – op die manier straalt toch iets van Roxanes liefde op Cyrano af.

 

Het bondgenootschap van de heren brengt uiteraard de nodige complicaties met zich mee en loopt gaandeweg steeds schrijnender uit de hand. Pas in de slotscène van het stuk komt Roxane achter de veel omvattende waarheid.

 

De jubileum voorstelling van de 75 jarige Speelgroep Gelre vindt plaats in het Royal Theater te Roermond. 
 

Voorstellingen zijn op;
Donderdag 23 april, vrijdag 24 april en zaterdag 25 april. Aanvang 20.00u. 
Op zondag 26 april 14.00u is er een matinee voorstelling. 

 

Kaartverkoop a €10: vanaf 1 Maart


De Poppendokter Munsterplein Roermond 
Sigarenspeciaalzaak Jansen Quicken Hamstraat Roermond  

 

Of per e-mail:
Reservering via 
kaartverkoop@speelgroepgelre.nl 

Deel op Facebook
Please reload