Wonen Zuid gaat 80+ jarigen bellen


Er zijn een heleboel maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daardoor zit bijna iedereen thuis in sociale isolatie. Een lastige situatie die voor alleenstaande ouderen misschien nog wel moeilijker is.

Wonen Zuid wil graag iets doen voor deze mensen. Daarom bellen ze zo veel mogelijk van onze oudere huurders. We maken een praatje met ze, vragen hoe het met ze gaat, of ze hulp krijgen van familie of vrienden en of wij misschien iets voor hen kunnen betekenen.

We zijn gestart met het bellen van onze huurders van 80 jaar en ouder. Het gaat dan om 1622 huurders. We merken dat mensen het fijn vinden dat we bellen. En ook onze medewerkers waarderen de gesprekken. Het is mooi om iets voor elkaar te kunnen betekenen in deze tijd.

Helaas zijn er ook oplichters actief die misbruik maken van dit soort situaties We kunnen ons daarom goed voorstellen dat u misschien twijfelt of u echt een medewerker van Wonen Zuid aan de lijn heeft. Vertrouwt u het niet, geef dit dan aan in het gesprek. Onze collega geeft u dan zijn of haar naam. U kunt dan naar ons algemene telefoonnummer bellen en vragen of ze u doorverbinden met hem of haar. Zo weet u zeker dat u met iemand van Wonen Zuid spreekt.