1 juli | Wel.kom helpt weer bij aangifte Inkomstenbelasting 2019

 

Aangifte inkomstenbelasting door Wel.kom

 

Inwoners van Roermond met een laag inkomen, in het bijzonder ouderen en mensen met een beperking konden in maart en april een afspraak maken met een van onze vrijwilligers voor hulp bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting. Een aantal mensen die hiervoor in aanmerking komen kregen de kans niet meer om zich aan te melden, doordat Wel.kom moest stoppen met deze afspraken vanwege het Coronavirus.

 

Vanaf 1 juli is het voor bovenstaande mensen, die geen andere mogelijkheid hebben gevonden om hun aangifte te doen, weer mogelijk zich te melden voor een afspraak.

 

De afspraak kan gemaakt worden bij de WegWijZer van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur T 0475-345135. Mensen die zich melden bij de WegWijZer, krijgen per post een bevestiging van de afspraak met een opsomming van de benodigde documenten en de locatie waar de aangifte plaatsvindt.

Aan deze dienst zijn geen kosten verbonden.

 

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point