MantelzorgNL helpt jou helpen.

 

MantelzorgNL is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos zorgt voor een naaste. Wij zetten ons met hart en hoofd in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen.

Wij zijn de spin in het web die mensen en organisaties aan elkaar verbindt. Samen met bijna 400 aangesloten organisaties bieden we informatie, advies en steun aan mantelzorgers.

 

Wat doet MantelzorgNL

 

Iedereen die belangeloos voor een naaste zorgt, kan bij MantelzorgNL terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. Daarnaast ondersteunen en adviseren we professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers.

 

Belangenbehartiging

 

MantelzorgNL is gesprekspartner voor de overheid rondom mantelzorg op landelijk en regionaal niveau. Wij zijn actief op vele fronten om signalen op te vangen, te vertalen en onder de aandacht te brengen.

 

Informatie en advies

 

MantelzorgNL en bijna 400 lokale en regionale aangesloten organisaties geven voorlichting en advies op maat. Aan mantelzorgers, zorgprofessionals en beleidsmakers. We organiseren bijeenkomsten en workshops, staan mantelzorgers met raad en daad bij en bieden informatie via onze website en in de media.

 

Producten en diensten

 

MantelzorgNL ontwikkelt producten en diensten voor mantelzorgers en voor professionals die mantelzorgers ondersteunen. Denk hierbij aan trainingen, handreikingen en juridisch advies.

 

Meer informatie op de website van mantelzorg.nl

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point