Dementie vriendelijk Roermond zoekt vrijwilligers!

Het aantal personen met dementie gaat de komende jaren flink stijgen. Ook in de gemeente Roermond. Daarom werkt Dementievriendelijk Roermond samen met professionals, vrijwilligers en mantelzorgers aan een Dementievriendelijk Roermond. Doel is dat mensen met dementie en hun naasten zo lang mogelijk kunnen blijven meedoen in de samenleving. Om ondersteuning te blijven bieden zijn we op zoek naar vrijwilligers. Misschien is het wel iets voor u. Als vrijwilliger kunt u rekenen op ondersteuning door o.a. een uitgebreid aanbod aan deskundigheidsbevordering.

Bekijk de flyer.

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point