top of page

Slechthorende sticker voor op je fiets


S|H-sticker voor RESPECT, VEILIGHEID en BEGRIP

Senioren gaan langzaam minder horen. De naasten in hun omgeving moeten hen erop wijzen dat zij slechter gaan horen. De eerste fase is de ontkenningsfase en niemand wil zo’n groot bord achter op de fiets hebben, want zij horen iets minder en zijn niet doof.


Hierdoor is deze S|H-sticker ontwikkeld en iedereen zal zich hierin herkennen.

Ruim 1,6 miljoen senioren die minder goed horen!

De S|H-sticker attendeert de omgeving hierop. De sticker is 5x5 cm en past bijvoorbeeld op het achterspatbord van uw fiets. Op de steeds voller en drukkere fietspaden wordt hiermee subtiel aangegeven dat u, ook bij herhaaldelijk en nadrukkelijk bellen, niet wordt gehoord.

Ook zijn er S|H buttons en kleinere stikkers te koop.

Op dit moment zijn er enkele verkooppunten in het land.

Bestellen en meer info vindt je op www.slechthorendesticker.nl

bottom of page