5 okt | Senioren-vereniging Leeuwen "Dag van de ouderen"

Dag van de Ouderen op 5 oktober 2020.

 

 

Maandag 5 oktober a.s. is de jaarlijkse dag van de ouderen en organiseert de Senioren-vereniging Leeuwen een ontmoetingsdag voor deze doelgroep. De vereniging nodigt Roermondse ouderen vanaf 55 jaar uit voor het bijwonen van een gezellige middag. Deze middag wordt de deelnemers gratis aangeboden. U wordt op deze middag ontvangen met koffie en vlaai en er is voldoende ruimte voor onderlinge contacten. Onder het genot van een hapje en drankje zal ook muzikaal vertier niet ontbreken. Het doel van de middag is senioren uit Leeuwen en Maasniel in het bijzonder, maar ook Roermondse senioren enthousiast te maken voor het lidmaatschap van de seniorenvereniging Leeuwen. U kunt zich dan desgewenst aanmelden als lid van de Leeuwer seniorenvereniging.

 

In verband met corona is het aantal bezoekers op deze middag aan een maximum gebonden.

Als gevolg daarvan verzoeken wij deelnemers beleefd vooraf voor aanmelding via een van onderstaande mogelijkheden te willen zorgen.

 

Per email: p.vankessel@home.nl ( tot en met vrijdag 2 oktober )

Telefonisch: 06.19900699 ( P. van Kessel ) ( op vrijdag 2 oktober )

 

Het bestuur wil belangstellenden graag van harte welkom heten op maandag 5 oktober a.s., vanaf 14.00 uur in café-zaal ‘t Dorp, Raadhuisstraat 35 in Maasniel en wenst de deelnemers bij voorbaat alvast een bijzonder gezellige en ontspannen middag toe.

.

 

Deel op Facebook
Please reload

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point