Jerusalema challenge: Laurentius Ziekenhuis


Meer dan 100 zorgmedewerkers van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond hebben zich vol enthousiasme gewaagd aan de Jerusalema Challenge. De Jerusalema Challenge is een dans die symbool staat voor verbondenheid en hoop tijdens de corona-epidemie en wordt momenteel wereldwijd omarmd.

Deze hele week is het de week van het werkgeluk. Een mooie reden voor Laurentius om nu deze boodschap van hoop te verspreiden en iedereen te bedanken voor de steun die zij tijdens deze heftige periode mocht ontvangen

. Naast het personeel van onder andere de verpleegafdelingen, revalidatie, intensive care en HRM danste ook de volledige Raad van Bestuur mee op het vrolijke liedje van de Zuid-Afrikaanse Master KG om zo de saamhorigheid in Laurentius te laten weerklinken.

Bekijk video: Hier