top of page

Aquarelleren


Een van de vele activiteiten in 't Paradies is het schilderen of aquarelleren.


Loop eens vrijblijvend binnen op donderdag of vrijdag bij 't Paradies, Munsterstraat 61, Roermond en zie wat het u bieden kan.


Op donderdagmiddag is er een schilderclub met 2 personen als begeleider, m.n. de heren Wiel Brouns en Frans Beckers. Zij werken op basis van acryl-verf, en men kan er ook aquarelleren. De tijden zijn van 13.30 – 16.00 uur.


Op vrijdagochtend is er geen docent en weet men als groep elkaar te inspireren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zij werken op basis van aquarelleren. De tijden zijn van ‘s ochtends 9.30 – 12.00 uur.


Op vrijdagmiddag is er een schilderclub aquarelleren. De tijden zijn van 13.30 – 16.00 uur. De begeleidster is mevr. Nelita Lelyveld. Per half jaar is een schilderseizoen m.n. van jan. t/m. juni en van sept. t/m december. De kosten voor deelname worden betaald op basis van de cursus duur zoals boven aangegeven, en dat komt neer op € 3,- per ochtend of middag en worden via een machtigingsformulier geïnd. Aanmelden kan bij de receptie van 't Paradies tel. 0475-470047Comments


bottom of page