Do 14 jan | KBO de Huiskamer bijeenkomst


'de Huiskamer' algemene informatie:

de naam ‘de Huiskamer’ is bedacht voor het gezellig samenzijn en dingen doen. Het is natuurlijk niet de huiskamer bij u thuis, maar toch kan in de ruimte waar we de bijeenkomst houden een sfeer worden gemaakt die lijkt op uw huiskamer. De tafels met tafellaken staan ruim van elkaar en aan iedere tafel kunnen maximaal 4 personen plaatsnemen.

Op een aparte tafel liggen allerlei spellen om te gebruiken voor uw eigen tafel. Ook zal er een bridgetafel zijn. U kunt ook uw eigen hobbyspullen meenemen en aan een tafel gaan breien/borduren/haken/schilderen, etc..


Vanaf 13.00 uur kunt u op elk moment binnenkomen; geen enkel probleem! Om 17.00 uur eindigen we de bijeenkomst; een spannend potje bridge of een spel, mag worden afgemaakt. Ergens in de zaal staat een koffie/thee corner; drankjes kunt u tegen betaling bestellen bij Bubbels. Er bestaat ook gelegenheid om gratis een kraampje (tafel) te bemannen met zelf gemaakte spullen, waar u uitleg over geeft en die u voor maximaal € 5,- per stuk mag verkopen; aanmelden voor een kraampje (tafel) kan bij dhr. dhr. J.H.J. (Jos) Derckx, Elmpterweg 52, 6042 KL Roermond of per mail). Op de even maanden zal tussen 15.30 en 16.30 een lezing/voordracht worden verzorgd en kunt u daarna nog napraten; gedurende de lezing/voordracht is er geen vrije inloop en liggen andere bezigheden stil. Een heel ander jaarprogramma dan u van het bestuur gewend bent om te krijgen; meer tijd voor de bijeenkomsten en ook in de zomermaanden gaat het gewoon door. Het doel van deze bijeenkomsten is minder eenzaamheid, meer samen doen, door met anderen een gezellige invulling geven aan deze middag. ‘de Huiskamer’ kan ook het begin zijn van het zelf opstarten van een wandel- en /of fietsclubje.


Drie vrijwilligers zullen bij iedere bijeenkomst een oogje in het zeil houden. Ook de KBO-ouderenadviseur is regelmatig aanwezig.


Let op: door de huidige coronamaatregelen worden er nu geen activiteiten georganiseerd.

Neem voor de zekerheid een mondkapje mee!!!

Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie van 'Senioren Roermond' geen aansprakelijkheid

Volg ons op Facebook

  • White Facebook Icon

©2017 Senioren Roermond | Design Creative Impact Point