top of page

Do 20-21-22 apr | Speelgroep Gelre: 'De Naas'


Royal Theater Hamstraat Roermond aanvang 20.00u

Regie en bewerking Geerte Schmitz

Cyrano, even rap van tong als handig met zijn rapier: een vrije geest en een zinderende verschijning. Alleen… zijn neus. Dat weerhoudt hem ervan zijn liefde te bekennen aan de bloedmooie Roxane. Zij wordt dan ook verliefd op de knappe maar verbaal nogal onhandige cadet Christian.


Cyrano besluit een bondgenootschap te sluiten met zijn liefdesrivaal. Cyrano geeft Christian teksten die hij kan gebruiken in zijn gesprekken met en brieven aan Roxane. Op die manier komt tenminste een klein stukje van Cyrano’s liefde bij Roxane terecht. Maar ja, zo’n bondgenootschap brengt natuurlijk ook de nodige complicaties met zich mee, en de situatie loopt steeds meer uit de hand. Als dat maar goed gaat… of zou de liefde toch alles overwinnen?


Met deze voorstelling, in het dialect, viert Speelgroep Gelre haar 75-jarig jubileum. Dat jubileum zouden we eigenlijk in april 2020 vieren, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. In april 2023 hopen we u eindelijk onze speciale en muzikale (!) ‘Naas’ te kunnen laten zien. Komt u ons jubileum met ons meevieren?


Kaartverkoop: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/speelgroep-gelre

Of De Poppendokter Munsterplein Roermond

bottom of page