top of page

Eerste Seniorenraad Award toegekend aan Anton Hutten


Vrijdag 4 november 2023 is in Herteheym de eerste Seniorenraad Award toegekend. De waarderingsprijs is door Anton Hutten in de wacht gesleept.


Anton was in het verleden de initiator voor deze website en heeft ook vele jaren de website verbeterd en up-to-date gehouden.


Verder was Anton lid van de Seniorenraad en lid van de werkgroep voorlichting van de Seniorenraad. Deze werkgroep organiseert jaarlijks de 'Lenteborrel' en de 'Cursus en informatiemarkt'.


Ook werkt Anton mee aan 'Senioren in het Groen' dat ieder jaar gehouden wordt.


De laatste tijd is Anton bezig met het opzetten van het 55+ Café in Herten een activiteit van de Stuurgroep55plus in Herten waar hij uiteraard ook lid van is.


De uitreiking van de waarderingsprijs werd, na een toespraak van de voorzitter van de Seniorenraad, door Marianne Smitsmans wethouder voor sociaal domein, gezondheid & diversiteit in Roermond uitgereikt. Met deze prijs is Anton zeer vereerd. Naast een oorkonde kreeg hij ook een check van €1000,00 die hij mag besteden tijdens zijn activiteiten voor de senioren.


Anton geeft aan dat hij de check gaat besteden aan uitbouwen van het 55+ Café, dat in januari zijn 1 jarig bestaan viert.


Zie de video van deze uitreiking
bottom of page