20 sep t/m 1 jan 2023: Expositie Anke Hans: Goden en Godinnen in 't Paradies


Anke Hans (Coevorden 1986 ) is kunstenares uit Maria Hoop.


Hoewel opgeleid tot academicus is Anke sinds haar spirituele ontwaking in 2017 onophoudelijk aan het tekenen en schilderen.


De afgelopen 5 jaar maakte ze honderden portretten, gekenmerkt door een bijna naïeve eenvoud en een overvloedig gebruik van kleur.


Haar werken zijn wereldwijd te bewonderen, zowel in privé- als in publieke ruimtes in Nederland, Duitsland en Engeland maar ook in India, Zuid-Afrika, Amerika en Australië.


Wat haar portretten met elkaar gemeen hebben is dat ze kijker plaatsen in onze natuurlijke positie van God, oftewel: Dat Wat Ziet. Dit in tegenstelling tot conventionele kunst, die de aandacht van de kijker uitnodigt om uit Zelf te vertrekken en om de rol van een persoon met een mening in een maatschappij te gaan spelen.


De expositie Goden & Godinnen is speciaal voor MFC 't Paradies samengesteld en toont portretten van goden & godinnen zoals beschreven in spirituele tradities alsook hedendaagse zangers, zangeressen, schrijvers en cartoons uit televisieseries.


Het lichtgevende bewustzijn waar we op uitkijken straalt namelijk door iedereen heen - spiritueel, religieus of niet. Iedereen is een God dan wel Godin!


Geniet van deze kleurrijke tentoonstelling. Te zien in de gangen van

't Paradies van 20 september 2022 tot 1 januari 2023


Voor meer informatie over Anke's werk, zie: www.crownedbygod.one.