top of page

Intuïtief spontaan tekenen en schilderenIntuïtief, spontaan tekenen en schilderen Voor kunstzinnige teken- en schilderlessen en workshops.

Cursus 'Ontdek je eigen creativiteit'

Ik kan niet tekenen" "Ik ben helemaal niet creatief" "Ik weet niet hoe ik moet beginnen aan een werkstuk of wat ik moet schilderen"


Herken je één van deze uitspraken? Dan zijn deze procesgerichte lessen een fijne manier om te ontdekken dat iedereen kunstzinnig bezig kan zijn. Ook als je al schildert, kunnen deze lessen je veel bieden.


Je gaat aan de slag met verschillende materialen en technieken. Inspiratie halen we bijvoorbeeld uit thema's. muziek, gedichten of korte visualisaties. Het gaat om jouw persoonlijke, kunstzinnige proces. George Bernard Shaw zei: "We stoppen niet met spelen omdat we oud worden. We worden oud omdat we stoppen met spelen." Ik nodig je uit om te komen 'spelen' en in verwondering te gaan.


Comments


bottom of page