20 mei | KBO 'de Huiskamer'


‘de Huiskamer’ is een maandelijks terugkerende bijeenkomst, georganiseerd in ‘de Donderie’. De bijeenkomsten zijn zowel voor leden als niet-leden. De entree is voor leden € 2 en voor niet-leden € 3; in die prijs zit 1 gratis kop koffie of thee.

Het doel is gezellig samenzijn. De tafels staan ruim van elkaar en aan iedere tafel kunnen maximaal 4 personen zitten. Er is een tafel met ± 10 verschillende spellen die op andere tafels gespeeld kunnen worden; ook zijn er 2 aparte tafels om bridge te spelen. Er is ook een leestafel met allerlei informatie.


Vrijwel iedere bijeenkomst is de KBO ouderenadviseur aanwezig. Bezoekers kunnen ook eigen hobbyspullen meenemen. Ook wordt er een diashow gepresenteerd. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom; de inloop is vrij. Om 17.00 uur wordt de bijeenkomst beëindigd.

In de zaal staat een koffie/thee corner; drankjes kunnen tegen betaling worden besteld bij Bubbels (indien open).


Om de maand wordt ook een interactieve lezing/presentatie gehouden van 15.15-16.30 uur; vanaf dat moment worden de andere activiteiten stopgezet en is er ook geen vrije inloop meer.


Iemand met een hobby die hij/zij wil laten zien, kan een gratis een tafel (maximaal 3 tafels) bemannen met zelf gemaakte spullen, die voor maximaal € 5,- per stuk mogen worden verkocht. Er zijn altijd 3 begeleiders aanwezig voor een goed verloop van de middag.

'de Huiskamer' 20 mei 2021:

Zaal open 13.00 uur. Van 13.-17.00 uur creatief bezig zijn; leestafel met allerlei informatie, power-point presentatie volgen, gezellig praten of spelletjes doen en er is een kleine markt van poppen

breien en keramiek.

Aanmelden: verplicht en kan t/m 16 mei 2021 bij dhr. Martin Koelen (0475-331284) o.v.v.

naam-telefoonnummer of emailadres.

Entree: leden € 2,-- en niet leden: € 3,--.


Meer info op website KBO Roermond