top of page

Kunsthistorische wandeling: Artwalk bij Ciro


Iedere zomer organiseert Ciro de Artwalk: een wandelroute waarop kunstwerken van verschillende materialen worden geëxposeerd. In het kader van het 100-jarig bestaan van Ciro is de Artwalk dit jaar ingericht als kunsthistorische route.

De Ciro Artwalk 2021 is een prachtige kunsthistorische wandeling van circa 2 kilometer op het bosrijke terrein van Ciro (Hornerheide). Gedurende 3 maanden worden er circa 100 kunstwerken van een dertigtal prominente kunstenaars uit binnen- en buitenland geëxposeerd. Kunst beweegt, inspireert en doet je anders kijken. Van kunst kan een helende werking uitgaan.

Patiënten en behandelaren van Ciro maken dan ook dankbaar gebruik van de Artwalk die volledig rolstoeltoegankelijk is. Door samen kunst te beleven, ontstaan mooie gesprekken, bijvoorbeeld over zingeving en acceptatie.

Aanvangstijden: De Artwalk is te bezoeken van maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag t/m zondag van 8.00 tot 18.00 uur. De twee rijksmonumenten (boskapel en lighuisje) op het Ciro-terrein zijn ook de moeite van het bezoeken. Het lighuisje is door de week enkel na 16:30 uur geopend.


bottom of page