top of page

Samen zijn wij Vijf!

Anders voor elkaarVIJF staat voor de vier deelnemende organisaties en de burger. VIJF is ontstaan doordat PSW, De Zorggroep, Wel.kom en VIGO-Vincent van Gogh een toekomstvisie delen. Een ideaalbeeld van vitale gemeenschappen waarbij het accent ligt op de mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.


"Mensen moeten meteen weten waar ze terecht kunnen, hun verhaal maar één keer vertellen en direct de ondersteuning krijgen die passend is."


Wat wil je van ons weten? Vragen en antwoorden over VIJF


PSW zet mensen in hun kracht.

Dat ieder mens een volwaardige plaats in onze samenleving verdient, vinden wij vanzelfsprekend. Iedereen telt mee is dan ook geen streven maar een uitgangspunt. PSW (Pedagogisch Sociaal Werk) ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. Wij bieden ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd.

Website: PSW


Vrijwel iedereen krijgt te maken met een zorgbehoefte. Een ziekte kan hiervan de oorzaak zijn, of gewoon omdat we allemaal een dagje ouder worden. Zo'n verandering kan ingrijpend zijn. Dat geldt voor u, maar ook de mensen in uw directe omgeving: uw partner, familieleden en vrienden. Onze thuiszorg kan dan uitkomst bieden.


Website: de ZorgGroepMet een uiteenlopend aanbod van welzijnsdiensten wil Wel.kom ervoor zorgen dat iedereen prettig samenleeft in onze gemeenten, buurten en straten. Onze betrokken medewerkers ondersteunen mensen om ze volwaardig te laten meedraaien in onze samenleving.

Website: Wel.kom


Vincent Verslavingszorg, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of ernstige verslaving. Wij richten ons op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Comments


bottom of page