top of page

Warmtepunt in het Brikkenhoes geopend.


De werkgroep Plus van WijZijnMaasniel, de stichting het Brikkenhoes, VIJF, Wonen Zuid en Senioren Vriendelijk Roermond hebben de handen in elkaar geslagen en er voor gezorgd dat er vanaf 16 januari een “Warmtepunt” is geopend in de ontmoetingsruimte van het "Brikkenhoes" aan de Brededwarsstraat.


Wat is een “warmtepunt”?

Senioren / 55 plussers, die vanuit de energiecrisis moeite hebben om hun huis aangenaam op temperatuur te houden kunnen op maandag- en vrijdagmiddagen vanaf 13.30 uur terecht in de warme, gezellige ontmoetings-ruimte van het " Brikkenhoes". Op donderdagen wordt er zelfs vanaf het middaguur lekkere soep geserveerd. De koffie en soep zijn gratis..


In Maasniel wonen relatief veel ouderen en eenzaamheid neemt helaas steeds meer toe. Om dat gegeven wat te bestrijden is dit intiatief ook opgezet. Want naast het gratis kopje koffie ontmoet je hier ook mensen waarmee je een praatje kunt maken of iets samen kunt doen zoals een gezelschapsspel spelen of samen een hobby uitproberen.


In het Brikkenhoes staan de hulptroepen klaar om te helpen en daarnaast bent u er even uit.

De thermostaat kan thuis een beetje lager en niet onbelangrijk: u ontmoet andere mensen. Neem gerust uw echtgenoot, vriend of vriendin mee en maak gebruik van deze service. Er staan promoborden van deze activiteit bij ingangen van de Plus supermarkt en van het Brikkenhoes.


Blijf dus niet langer thuis eenzaam in de kou zitten maar kom gezellig naar het Brikkenhoes,

u bent van harte welkom !


Namens de werkgroep Plus, een onderdeel van WijZijnMaasniel.

留言


bottom of page