Wo 18 mei | Wij zijn Maasniel: 2e Neelder beleefdag.


De Neelder Beleefdag voor de Neelder senioren op 5 november jl. in de Soos was een succes! De ontspannen sfeer, de hernieuwde contacten van de aanwezigen en het genot van een gratis kopje koffie met vlaai droegen bij aan een fijne sfeer. Er was een afwisselend programma met een informatiemarkt waarbij o.a. Sportservice Roermond, Wel.Kom en het wijkteam Maasniel aanwezig waren. Er werden demonstraties gegeven door een line-dans groep en deelnemers van Meer Bewegen Voor Ouderen (MBWO).

De positieve reacties van de bezoekers hebben ons doen besluiten om op woensdag 18 mei a.s. weer een Seniorenmiddag te organiseren in de Soos.


Het programma is natuurlijk heel anders dan vorige keer, zo gaan we u dit keer verrassen met een unieke kijk op Maasniel in andere tijden. Ook het Neelder verenigingsleven krijgt aandacht, verschillende verenigingen zullen zich aan u voorstellen. Wist u dat u in Neel kunt deelnemen aan clubs die doen aan: dans en beweging, muziek, allerhande hobby’s, bridge, jeu de boules en andere buitenspelen. Een aantal van deze verenigingen zijn deze middag aanwezig en zullen u door middel van korte presentaties tonen wat zij in huis hebben.


Wij hopen u allen te mogen ontmoeten en maken er graag met u weer een gezellige maar ook informatieve middag van. Ook dit keer bieden wij u graag gratis koffie met vlaai aan. Noteer alvast de datum, woensdag 18 mei, in uw agenda. We verheugen ons er al op om u te zien deze middag.


Seniorenwerkgroep WijZijnMaasniel