top of page

Za 23 sep | Informatie uurtje muziek maken


Muziek maken, een leven lang


Muziek ervaart, vrijwel iedereen, als erg prettig. Veel mensen hebben wat met muziek. Het geeft een prettig gevoel in je lijf als “jouw” muziek klinkt. Dit komt omdat hersenen hierop reageren door allerlei stofjes aan te maken. Deze stofjes zorgen voor een aangename sensatie in ons lichaam.


Zelf muziek maken is dan ook een heerlijk iets. Je bepaalt zelf wat je wil. Sinds een aantal jaren kun je in Roermond meedoen aan het zelf muziek maken: De Koninklijke Harmonie geeft op welke leeftijd dan ook de mogelijkheid om op latere leeftijd in te stappen in de muziekwereld. In overleg kies je een instrument dat je wordt aangeleverd door de harmonie, en met een paar lessen via een speciale methode, stap je in een groep, het leerorkest. Samen muziek maken, je vaardigheden laten groeien en ervaren dat het kan.


Laat je hersenen eens een nieuwe ervaring opdoen. Het maakt niet uit of je de volwassen leeftijd hebt bereikt of wat ouderen bent. Juist dan blijkt het heel goed te werken. Het is een unieke kans voor mensen die in het verleden door welke omstandigheden dan ook, niet de mogelijkheden hadden om een instrument te leren bespelen.


Wil je informatie of wil je je aanmelden kom dan naar het informatie-uurtje op zaterdag 23 september om 17.00 uur in het Harmonie Paviljoen aan de Florasingel 40, in Roermond.

Je kunt jezelf ook al aanmelden bij Harry Wolters, tel 0475 534545 Iedereen is welkom.


bottom of page