ZA 8 okt | KBO: Dag van de ouderen


Het gaat op 8 oktober van 09.30 t/m 16.00 uur in ‘de Donderie’ weer een gezellige dag worden.


Zaal 1 - 2: (gratis) koffie/thee en vlaai voor de bezoekers; amusement d.m.v. muziek (achtergrond) en mogelijkheid om mee te zingen; ‘preuvenement’ van zelfgemaakte lekkernijen, zoals jams en taartjes, die ook te koop zijn; gelegenheid om spelletjes te doen; enkele marktkramen met zelf gemaakte spullen die ook te koop zijn; promotie van beide organiserende verenigingen.

Van 12.00 - 13.30 uur kunt u demonstraties van dansen volgens, die worden gegeven door MBvO (meer bewegen voor ouderen).


Zaal 7 - 8: in de ochtend om 10.30 uur een interactieve lezing door een team van ‘Huis van Morgen’ uit Horst; in de middag om 13.30 uur informatie over ‘als tweewiel fietsen niet meer

gaat, wat dan’ ! Tevens demonstraties met driewielfietsen.


De dag wordt georganiseerd door Vereniging Donderberg 55+ en KBO Roermond. Deze dag is gratis toegankelijk voor ALLE senioren en eventuele begeleiders. Lid of geen lid, u bent de hele dag welkom! Noteer vast in uw agenda!


Deze dag van de ouderen maakt deel uit van een 4 - weeks festijn van de ‘Doe mee weken’ in Roermond; het totale programma van alle organisaties en verenigingen die iets te bieden hebben wordt opgenomen in een speciale brochure, die door de gemeente Roermond huis aan huis wordt bezorgd, zodat u niets mist!

Let op: wanneer door omstandigheden wijzigingen optreden, raadpleeg nieuwsbrief/website van de eigen vereniging voor het actuele programma!